Tervetuloa joogablogiini!

Hei kaikki ja mukavaa, että olette löytäneet jooga-aiheisen blogini pariin. Tarkoituksenani tässä blogissa on avata joogan mahtavaa, piristävää ja hyvää oloa lisäävää maailmaa erityisesti kaikille, joille jooga ei ole jo entuudestaan tuttua, joten jos haluat kuulla lisää maailman parhaasta tavasta liikkua ja pitää yllä kuntoa, pysy mukanani tässä blogissa! Tulen blogissa avaamaan kaikkia niitä kysymyksiä, joihin varmasti mietit vastauksia silloin, kun harkitset aivan ensimmäiselle joogatunnillesi osallistumista, joten jos tämä on sinulle ajankohtainen aihe, olen todella iloinen ja otettu mikäli saan auttaa sinua uuden harrastuksesi aloittamisessa sekä uusien mielekkäiden liikkumistapojen ja mielenrauhan saavuttamisessa. Pysy siis mukanani ja lue kaikki tärkein aloittelijan joogatieto täältä, sillä se on paras tapa, jolla pääset mukaan uuteen harrastukseesi ja alat nauttia lajista, jonka aloittaminen voi tuntua aluksi todella hankalalta ja monimutkaiselta sen monien erilaisten asentojen ja muiden vaikeiden asioiden vuoksi. Jooga ei kuitenkaan ole vaikeaa, ja tärkein tavoitteeni tässä blogissa on, että löydät sen riemun.

Kuka minä olen?

Blogin kirjoittaja olen minä, parikymppinen helsinkiläinen nainen, joka on niin sanotusti hurahtanut joogaan ja sen tuomaan hyvään oloon. Aloitin joogan harrastamisen noin kolme vuotta sitten, ja siitä saakka olen nauttinut todella paljon kaikista vaikutuksista, jotka sillä on ollut omaan elämääni. Jooga on mielestäni todella mukava ja mielekäs tapa liikkua ja hankkia jonkinlaista mielenrauhaa, joten suosittelen sen harrastamista aivan kaikille. Joogaa harrastamalla pysyt terveempänä, vahvistat lihaksistoasi sekä tulet kaikin puolin terveemmäksi ihmiseksi, joka selviytyy paremmin arjestaan niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

Jotta voisin avata tätä maailmaa paremmin aivan kaikille ja tehdä joogasta vielä entistäkin saavutettavampaa aivan kaikille sukupuoleen, ikään, tulotasoon tai mihinkään muuhunkaan ominaisuuteen nähden, aloitin kirjoittamaan tätä blogia, jossa tarkoituksena on valottaa monia joogan maailmaan liittyviä kysymyksiä erityisesti aloittelijoille, ja kaikille joogasta kiinnostuneille, jotka eivät vielä ole aivan varmoja siitä, mistä joogan harjoittaminen pitäisi aloittaa, tai että kannattaako sitä aloittaa lainkaan.

Parhaat joogavinkkini

Blogissa haluan jakaa sinulle ja kaikille kaikki parhaat joogavinkkini, joiden avulla itse aloitin lajin, ja olen päässyt jatkamaan sitä jo vuosia. Olen todella suuri joogan ystävä, ja rakastan kaikkea kyseisessä lajissa sekä sen ympärillä, enkä rehellisesti sanottuna tiedä, miten osaisin enää elää ilman joogan harrastamista ja päivittäisiä joogahetkiäni. Unelmani on, että kaikki maailman ihmiset tulisivat tietoisemmiksi joogan kaikista hyödyistä niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella, joten blogissani haluan monipuolisesti avata kaikkea tätä ja tehdä joogan harrastamisen aloittamisesta helppoa aivan kaikille. Blogiteksteissäni tulen varmasti kirjoittamaan ainakin vinkeistä aloittelijoille, parhaista jooga-asennoista, oikeista paikoista joogan harrastamiseen, pukeutumisesta joogatunnille sekä paljon, paljon muusta joogaan liittyvästä tiedosta, mitä ilman aloittaminen voisi varmasti olla paljon haastavampaa.